Hos oss

Hos oss

Vår avdeling er skjermet og tilbaketrukket fra resten av salongen, og som kunde kan du være trygg på full diskresjon i eget konsultasjonsrom. Vi har et stort og variert utvalg av parykker, toppers, extensions og hodeplagg. Du finner oss i Damsgårdsveien 50, Studio Stella Polaris. Se mer om oss på www.studiostellapolaris.no www.mikropigmentering.no

Velkommen!

Timebestilling:  tlf 90612129 eller benytt skjema her: kontakt

Stort utvalg parykker i Bergen

Parykker og hårdeler


Vi har Vestlandets største hårerstatningutsalg. Vårt store lagerførte utvalg inneholder moderne parykker og hårdeler av høy kvalitet. Du kan velge blant modeller av ekte hår og av kunsthår.


I vårt showroom er våre bestselgere utstilt, her kan du også se de mest populære fargevariantene.

Stort utvalg hodeplagg

Hodeplagg


Vi har alltid et stort utvalg hodeplagg av både bambus og bomull  i komfortable passformer - mange farger og modeller.


Kom gjerne inn og se hva vi har, men det beste er om du bestiller time - da reserverer vi ditt personlige prøverom og vi kan hjelpe deg på beste måte.

Kosmetisk tatovering


Vi tilbyr også permanent makeup og medisinsk tatovering som øyenbryn, permanent lipliner, eyeliner, arrkamuflasje, brystvorterekonstruksjon m.m.


Vårt utstyr er topp moderne og våre behandlere er sertifisert etter høyeste Europeiske standard i både mikropigmentering og microblading. Dette betyr at du kan få din kosmetiske tatovering helt etter ditt ønske.

Tatovering av areola
Tatovering av bryn
Tatovering av eyeliner