Gratis sminkekurs

gratis sminkekurs for deg som gjennomgår, eller har gjennomgått kreftbehandling.

Fordi behovene er individuelle så vil du på vårt sminkekurs få personlig hudanalyse og makeupveiledning. På kurset vil det bli brukt produkter som er spesialtilpasset din hud, og makeupveiledningen vil være i tråd med dine ønsker og behov. Hudproduktene som blir brukt er utviklet spesielt for hud som har vært utsatt for cellegift eller stråling, du kan derfor være trygg på at de ikke inneholder ingredienser du skal unngå.


Du vil få makupveiledning som er like unik som du er. Noen ønsker bare å lære hvordan tegne opp bryn, eller å dekke over -eller pleie rød og sensitiv hud, og andre ønsker å finne de beste produkter for å få frem mer farge og glød. Du blir nøye vist og forklart hvordan du med enkle teknikker kan gjøre dette selv. Vi spanderer bruk av alle produkter under kurset, og våre anbefalinger, råd og tips er selvsagt både gratis og uforpliktende. Vi tar fortløpende imot for privatkurs. Gruppekurs blir lagt ut på vår facebookside. Klikk på linken under og følg oss gjerne på Facebook.Du skal ha det så bra som mulig i en vanskelig livssituasjonÅ gjennomgå cellegift -eller strålebehandling er en fysisk og psykisk belastning, noe som for de aller fleste påvirker både hverdag og livskvalitet.


Gratis sminkekurs for kreftpasienter

Etter å ha levert parykker til kreftpasienter i mange år fikk vi ofte høre at de savnet flere tilbud, mer råd og veiledning for å kunne ha det best mulig i hverdagen, både mellom kurer/strålebehandling -og etterpå.


Kreftbehandling er ikke noe som er utført på en dag, den kan ta både uker og måneder. Gjennom behandlingstiden er det dager da sengen er eneste alternativ, andre dager føler man seg bedre og gjerne har lyst å komme seg litt ut av huset. Svært mange fortalte at i stedet for å gå ut så isolerte de seg, de ønsket ikke  -eller orket ikke å forholde seg til andre av den enkle grunn at de følte "alle" kunne se at de var syk.


Og selv når behandlingen er over så er det ikke slik at man bare en dag våkner og finner seg selv som den samme personen som før diagnosen. I tillegg til alt det indre, så har behandlingen også satt ytre spor, noen har mistet håret og kanskje har også øyenbrynene forsvunnet, andre opplever at huden har endret seg, og kanskje er den blitt både rød og sår. Når de ser seg i speilet ser de et ansikt de ikke kjenner igjen, de ser kreften -og ikke sin egen skjønnhet.


Det var dette som gjorde at vi fikk ideen om å skape et tilbud hvor omtanke, støtte og velvære i en vanskelig situasjon skulle være grunnverdier. Et tilbud hvor du kan komme og få den beste hjelp til å føle deg bedre:

For når er en kvinne vakrest? Jo, når hun har det godt med seg selv!
FaceUP: Gratis sminkekurs for kreftpasienter
Vi har samarbeid med Jennifer Young som har utviklet en hudpleie -og makeupserie spesielt tilpasset hud som blir, eller har vært utsatt for cellegift eller stråling. Jennifer er medlem av Royal Society of Medicine, har bachelor i biologi og er utdannet innen helsefag, hun har også vært aktiv i medisinsk forskning.


Gratis sminkekurs for kreftpasienter


Jennifer Young utviklet serien i samarbeid med kreftrammede og kreftspesialister. Hud -og makeupserien er laget av økologiske og naturlige ingredienser, og inneholder en rekke spesialprodukter for både pleie og velvære.


Gratis sminkekurs for kreftpasienter

I tillegg til hudpleien og kosmetikken fra Jennifer Young har vi også andre serier som er milde, og nøye utvalgt med tanke på din helse og velvære.


Det viktigste å merke seg med våre produkter er at de ikke inneholder parabener eller andre ingredienser som kan være hormonforstyrrende, eller forbundet med risiko.


Vi deler erfaringer, gir råd og veiledning om hvilke produkter som er gode både i forbindelse med, og etter cellegift -og strålebehandling. Det er viktig å huske at vi ikke er leger, vår kunnskap er relatert til kosmetikk og hudpleie,


Det vi ønsker å bidra med er å hjelpe deg til å få det best mulig i en utfordrende hverdag.

Vi håper at vi med våre tilbud skal kunne hjelpe til at du skal kunne føle deg bedre i denne vanskelige situasjonen - og med det får styrke til å vise din skjønnhet til tross for kreften.

Alle våre hudpleie -og kosmetikkprodukter er økologiske, eller av naturlige ingredienser.