Parykker

Få parykken med deg på dagen

Kom gjerne til vår salong og showroom for å se og prøve!

Timebestilling på tlf 90612129

Du får  ditt private prøverom hvor du  kan bruke den tiden du trenger til å se og prøve, og vi vil selvsagt både veilede og  hjelpe deg.    


Vi har parykker og hårdeler av donorhår/ekte hår og av kunsthår, og vil hjelpe deg slik at du velger riktig, både med tanke på kvalitet, komfort og ditt behov.

Skulle skreddersøm være nødvendig, så gjør vi det også.


Ved hårtap grunnet sykdom  kan du få støtte fra NAV til kjøp av parykk eller hodeplagg, i  2021 er dette beløpet kr 5725,-  Dersom du har legeerklæring vil du ved kjøp av parykk eller hodeplagg hos oss slippe å legge ut for kjøpet selv,  for deretter å   måtte fylle ut papirer og søke refusjon hos NAV. Alt  dette vil vi gjøre for deg, slik at dersom du ønsker det så kan du på dagen kan få med deg parykk eller hodeplagg for hele stønadsbeløpet, uten å betale noe. 


"Parykkspesialisten er stedet du går om du trenger råd og veiledning om parykk.

Du blir møtt av proffe folk som gjør alt for at du skal bli fornøyd.

Anbefales på det varmeste!!"  - Astrid Almeland -


Parykker og hårerstatning:

Enten du velger parykk av donorhår/ekte hår eller av kunsthår, kort eller lang - du får oppfølging og service på alle parykker kjøpt hos oss. Dersom du har kjøpt ektehårsparykk et annet sted, så er du velkommen til å ta kontakt dersom du ønsker den justert eller farget, pris på forespørsel.


Vi gjør oppmerksom på at parykker som er tatt med hjem av hensyn til hygiene ikke kan returneres.


Om du skulle velge å ikke benytte parykk i forbindelse med kreftbehandling - så kan et hodeplagg være godt å ha.

Vi har det største varmetapet fra hodet, og her i Norge så kan det bli svært kaldt for et bart hode både på dagtid og når vi sover. I vårt store utvalg av hodeplagg finner du modeller som er både lette, luftige, lune og komfortable i ulike kvaliteter og design. Mange foretrekker enkle hodeplagg i bomull eller bambus  til å ha på hodet når de sover.