Våre tilbud

Vi tilbyr ulike løsninger for hjelp i forbindelse med hårtap

- alle med tanke for at du skal få det bedre!

Hår og hårtap er individuelt, også følelsene rundt det. Det finnes et stort utvalg av produkter og behandlinger som skal hjelpe mot dette - men ikke alle virker, og ikke alle er for alle. Vi har de siste årene moderniserte, og utvidet både salong og tilbud, og er nå sannsynligvis det mest komplette hårsenter i Bergen. Dette er vi stolte av, og vi vil fortsatt oppdatere oss slik at du alltid kan være trygg på at du hos oss vil finne det beste tilbudet og utvalget relatert til hår, hodebunn og hårtap.


  1. Parykker  - vi har et stort lagerført utvalg parykker i mange farger og modeller, noe som gjør at du kan få parykken med deg på dagen.
  2. Hårdeler og toppers - kom og prøv, vi hjelper deg til å velge den beste og løsningen.  
  3. Extensions -  vi tilbyr tape extensions av svært høy kvalitet til konkurransedyktig pris.
  4. Toppik - markedets mest solgte stylingprodukt for de med tynt hår.
  5. Frisør og velværebehandlinger - produkter som er uten ingredienser som kan være hormonforstyrrende eller skadelige.
  6. Gratis håranalyse - hos oss får du helt uforpliktende, gratis håranalyse.
  7. Medisinsk tatovering, PMU & Trikopigmentering -  våre behandlere er utdannet på de beste akademier i Nederland og England. 
  8. Produkter mot hårtap og hodebunnsproblemer (Trikologi) - vi forklarer nøye hva du kan gjøre selv, og hva vi kan hjelpe deg med.


I tillegg har vi også et stort utvalg hodeplagg og produkter til hud og hår - disse er selvsagt uten ingredienser som kan være hormonforstyrrende, allergi

-eller kreftfremkallende.